Begin je weekend goed met een WOD op het strand

Haal het maximale uit je weekend. Begin de zaterdag met een WOD (Workout Of the Day) op het strand, inclusief mindfullness, Wim Hoff ademhaling en een koude duik na de WOD.

De personal trainer met een holistische aanpak

Gezond, fit en succesvol zijn doe je niet door maar op één ding te focussen. Iedere dag bij trainen en je voeding niet aanpassen en maar 6 uur slapen per dag gaat niet werken.

Bij BODYMINDFITNESS22 geloven we in een holistische aanpak.

Een aanpak met een samenhang tussen; High Intensity fitness, voeding, mobiliteit, meditatie en  spiritualiteit.

Met onze holistische aanpak helpen we jou sterker en fitter worden, afvallen, of revalideren. Lees eventueel ook Heb ik een personal trainer nodig?

Woon je in Scheveningen of Den Haag en ben je op zoek naar een personal trainer bij jou in de buurt, kom dan trainen bij BODYMINDFITNESS22.

trainer legt oefening uit tijdens personal training in rotterdam noord

Personal training in Scheveningen

Personal training. Alleen of met buddy. De beste versie van jezelf worden. Oa High Intensity Fitness en persoonlijk voedingsschema.

WOD op Scheveningen strand

WOD op Scheveningen strand

Begin de zaterdag met een WOD (Workout Of the Day) ✓ Op het strand ✓ Inclusief mindfullness, Wim Hoff ademhaling en een koude duik na de WOD.

Skills training met personal trainer

Skills training

Leer de beste uitvoering, van verschillende High Intensity Fitness oefeningen, voor het meeste resultaat en minste blessures.

Fitness vakantie met personal trainer

High Intensity Fitness trainingskamp

Op een mooie vakantielocatie, met gelijkgestemden, goed eten, de beste trainers, High Intensity Fitness trainen.

Bodymindfitness22 in de media:

Het verhaal van trainer BODYMINDFITNESS22

Een intrinsieke drive om mensen te helpen met sporten en de beste versie van zichzelf te worden

Personal training bij Bodymindfitness22
Crossfit training in de buurt in Rotterdam

Trainingen met een totaal aanpak in Scheveningen

Succesvol zijn doen je niet door één ding heel goed te doen. Het is een samenspel van verschillende facetten die maken dat je succesvol bent in dat ene ding. De High Intensity Fitness trainingen van trainer Tim bestaan uit een totaal aanpak. Een aanpak van verschillende facetten om de beste te worden en bovenal om je goed te voelen. Zo verzorgt hij de personal training in Scheveningen; High Intensity Fitness, meditatie, mobiliteit, voeding en slapen.

High Intensity Fitness trainingskamp

Je doelen bereiken middels personal training op een vakantielocatie? We verzorgen periodiek High Intensity Fitness trainingskampen in het buitenland. Tijdens een “vakantie” in het buitenland ook professionele personal training krijgen. Dat kan!

Prijzen personal trainer in Scheveningen

Jouw persoonlijke doelen behalen middels personal training met een holistische aanpak. Ervaar het resultaat van de samenhang tussen; techniek, body & mind en voeding. Jouw doelen behalen met persoonlijke begeleiding is voor iedereen haalbaar. Bekijk eventueel de ervaringen met onze personal trainer. Training met 2 personen is ook mogelijk. Bekijk de prijzen per uur of per maand voor een personal trainer, middels onderstaande knop.

Trainen bij de beste personal trainer Rotterdam

Holistische aanpak bij personal training

Holitische aanpak

Leer Pull Ups

Techniek

Top locaties voor personal training

Top locaties

Ben je op zoek naar een personal trainer om tot de beste prestaties te komen? Naar de samenhang tussen training, voeding, rust en spiritualiteit? Wil je door de technisch juiste uitvoering en het trainen op top locaties het beste resultaat behalen? Je bent op de juist plek voor de beste personal training!

[trustindex data-widget-id="ed8b27a5564431740250a3d296"]

Personal training in de buurt van de haven van Scheveningen

Scheveningen staat geheel in het teken van de zee. Dat voel je, dat zie je. Mede vanwege de vissershaven heeft Scheveningen het imago van “aanpakken” Naast de vele bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het strand en de Pier is Scheveningen dus ook de stad van het werk verzetten. Ideaal dus voor personal training. Ontdek Scheveningen en kom sporten op het strand bij BODYMINDFITNESS22. Ideaal indien je in één van de wijken Scheveningen-dorp, Vissershaven, Duindorp, Geuzen- en Statenkwartier of op de boulevard woont.

Motiverend, doelgericht, flexibel en verrassend. Dat zijn de eerste woorden die bij mij opkomen als ik aan de trainingen denk van Tim, maar het is nog zoveel meer. Bij Tim en the Compound voelt het echt als thuiskomen en voel je je echt gehoord als je vertelt wat je wensen en doelen zijn. Alle trainingen waren uniek en verrassend en daardoor is mijn vooruitgang enorm. Het motiverende en flexibele karakter van Tim maakt dat je echt toe werkt naar je doel en je word ook echt uitgedaagd zodat je altijd het uiterste uit jezelf haalt. Dat is zo gaaf om te zien (als de training klaar is want tijdens de training heb ik het op een goede manier zeker heel zwaar gehad :p). Tim is een hele geduldige, motiverende, positieve trainer die echt de beste en sterkste versie van jezelf naar boven haalt. Onwijs bedankt voor de afgelopen weken. Ik ben je super dankbaar voor alles wat ik van jou heb mogen leren

Sanne Binnendijk

Fullbody fitness training in Scheveningen
Trainen bij Bodymindfitness22

De laatste blogs

Inspiratie, motivatie en kennis vanuit Rotterdam om jouw personal training ervaring nog completer te maken

Opbouwen na burn-out | 8 voordelen van fysieke training

Opbouwen na burn-out | 8 voordelen van fysieke training

Herstel na een burn out is een zorgvuldig proces. Fysiek training kan je helpen. Lees hier de 8 voordelen van fysieke training bij opbouwen na burn-out. Als Personal trainer, werk ik met mensen die allemaal verschillende doelen hebben. Maar wat ik...

Maakt het uit wat voor leeftijd ik heb?

Nee, op iedere leeftijd kun je nog doelen stellen en behalen. Daar helpen we je als trainer graag mee. Of je nu 25 jaar bent en sterker wilt worden voor wedstrijden of 70 jaar en fit en mobiel wilt blijven. We helpen je graag met doelgericht en gezond sporten.

Welke certificeringen heb je als trainer?

Ik heb onderstaande certificeringen voor zowel Personal trainer als CrossFit trainer.

  • ISSA certified personal trainer, Fitvak A
  • CrossFit trainer level 1

Zie voor meer details over mij, als persoon, trainer en atleet.

Kan ik een proefles bij je volgen?

Zeker. Je kunt gratis een proefles volgen. Ik kan me voorstellen dat je gevoel wilt krijgen bij de trainingen. In Rotterdam personal training uitproberen? Graag maak ik een afspraak met je voor een gratis les, zodat we kunnen bepalen of er een match is. Tot snel!

Hoe onderscheid jij je als trainer?

Mijn aanpak is onderscheidend. Als trainer hanteer ik een holistische aanpak. Alleen als de samenhang tussen de verschillende onderdelen klopt haal je de beste resultaten. Het betreft de onderdelen; fysieke training, mindset, voeding, mobiliteit en spiritualiteit. Door mijn holistische aanpak heb ik als trainer al vele mensen mogen helpen hun doelen te behalen.

Bovendien train ik tijdens mijn lessen veel op techniek. Met de juiste uitvoering word je sterker en voorkom je blessures. Met de juiste techniek wordt sporten nog leuker.

Naast dat ik trainer ben, ben ik zelf ook nog atleet. Practice what you preach! Daar sta ik voor.

Kan ik ook personal training krijgen om af te vallen?

Zeker!

Afvallen klinkt soms makkelijk, maar de praktijk is dat het lastig genoeg is. Er is een structurele aanpassing nodig in je leven om blijvend af te vallen.

Middels een holistische aanpak met onder andere; fysieke training, een persoonlijk voedingsadvies helpen we je graag met het behalen van je doelen.

Zie ook onze pagina personal trainer afvallen Rotterdam.

 

Vanuit welke wijken ben je goed bereikbaar?

Je kunt in Scheveningen trainen op het strand.

De training is een echt WOD (=Workout Of the Day) en wordt gegeven naast strandtent Hart Beach in de buurt van de haven.

Deze locatie is ideaal voor mensen die wonen in de wijken Scheveningen-dorp, Vissershaven, Duindorp, Geuzen – en Statenkwartier en Boulevard.