De personal trainer met een holistische aanpak

Gezond, fit en succesvol zijn doe je niet door maar op één ding te focussen. Iedere dag bij trainen en je voeding niet aanpassen en maar 6 uur slapen per dag gaat niet werken.

Bij BODYMINDFITNESS22 geloven we in een holistische aanpak.

Een aanpak met een samenhang tussen; High Intensity fitness, voeding, mobiliteit, meditatie en  spiritualiteit.

Met onze holistische aanpak helpen we jou sterker en fitter worden, afvallen, of revalideren

Woon je in Scheveningen of Den Haag en ben je op zoek naar een personal trainer bij jou in de buurt, kom dan trainen bij BODYMINDFITNESS22.

trainer legt oefening uit tijdens personal training in rotterdam noord

Personal training in Den Haag

Personal training. Alleen of met buddy. De beste versie van jezelf worden. Oa High Intensity Fitness en persoonlijk voedingsschema.

WOD op Scheveningen strand

WOD op Scheveningen strand

Begin de zaterdag met een WOD (Workout Of the Day) ✓ Op het strand ✓ Inclusief mindfullness, Wim Hoff ademhaling en een koude duik na de WOD.

Skills training met personal trainer

Skills training

Leer de beste uitvoering, van verschillende High Intensity Fitness oefeningen, voor het meeste resultaat en minste blessures.

Fitness vakantie met personal trainer

High Intensity Fitness trainingskamp

Op een mooie vakantielocatie, met gelijkgestemden, goed eten, de beste trainers, High Intensity Fitness trainen.

Begin je weekend goed met een WOD op het strand

Haal het maximale uit je weekend. Begin de zaterdag met een WOD (Workout Of the Day) op het strand, inclusief mindfullness, Wim Hoff ademhaling en een koude duik na de WOD.

Bodymindfitness22 in de media:

Het verhaal van trainer BODYMINDFITNESS22

Een intrinsieke drive om mensen te helpen met sporten en de beste versie van zichzelf te worden

Personal training bij Bodymindfitness22
Crossfit training in de buurt in Rotterdam

Trainingen met een totaal aanpak in Den Haag

Succesvol zijn doen je niet door één ding heel goed te doen. Het is een samenspel van verschillende facetten die maken dat je succesvol bent in dat ene ding. De High Intensity Fitness trainingen van trainer Tim bestaan uit een totaal aanpak. Een aanpak van verschillende facetten om de beste te worden en bovenal om je goed te voelen. Zo verzorgt hij de personal training in Den Haag; High Intensity Fitness, meditatie, mobiliteit, voeding en slapen.

High Intensity Fitness trainingskamp

Je doelen bereiken middels personal training op een vakantielocatie? We verzorgen periodiek High Intensity Fitness trainingskampen in het buitenland. Tijdens een “vakantie” in het buitenland ook professionele personal training krijgen. Dat kan!

Personal trainer Den Haag kosten

De kosten om in Den Haag te trainen met personal trainer Tim bedragen:

  • €270 voor 1 x per week trainen 
  • €450 voor 2 x per week trainen
  • €650 voor 3 x per week trainen.

All bovenstaande trainen kunnen ook met een buddy gedaan worden, waardoor de kosten over 2 personen verdeeld kunnen worden.

Trainen bij de beste personal trainer Rotterdam

Holistische aanpak bij personal training

Holitische aanpak

Leer Pull Ups

Techniek

Top locaties voor personal training

Top locaties

Ben je op zoek naar een personal trainer om tot de beste prestaties te komen? Naar de samenhang tussen training, voeding, rust en spiritualiteit? Wil je door de technisch juiste uitvoering en het trainen op top locaties het beste resultaat behalen? Je bent op de juist plek voor de beste personal training!

[trustindex data-widget-id="ed8b27a5564431740250a3d296"]

Den Haag de stad van …

Den Haag is de regeringszetel van Nederland. De stad van de regering en het parlement. Het is de grootste Nederlandse stad aan de Noordzee. Dat voel je, dat zie je.

Mede vanwege de ligging aan zee heeft Den Haag het imago van een arbeidersstad.

Ideaal dus voor personal training. Ontdek Den Haag en kom wat fysieke arbeid verzetten bij BODYMINDFITNESS22. 

Motiverend, doelgericht, flexibel en verrassend. Dat zijn de eerste woorden die bij mij opkomen als ik aan de trainingen denk van Tim, maar het is nog zoveel meer. Bij Tim en the Compound voelt het echt als thuiskomen en voel je je echt gehoord als je vertelt wat je wensen en doelen zijn. Alle trainingen waren uniek en verrassend en daardoor is mijn vooruitgang enorm. Het motiverende en flexibele karakter van Tim maakt dat je echt toe werkt naar je doel en je word ook echt uitgedaagd zodat je altijd het uiterste uit jezelf haalt. Dat is zo gaaf om te zien (als de training klaar is want tijdens de training heb ik het op een goede manier zeker heel zwaar gehad :p). Tim is een hele geduldige, motiverende, positieve trainer die echt de beste en sterkste versie van jezelf naar boven haalt. Onwijs bedankt voor de afgelopen weken. Ik ben je super dankbaar voor alles wat ik van jou heb mogen leren

Sanne Binnendijk

Full body fitness in Den Haag
Trainen bij Bodymindfitness22

Maakt het uit wat voor leeftijd ik heb?

Nee, op iedere leeftijd kun je nog doelen stellen en behalen. Daar helpen we je als trainer graag mee. Of je nu 25 jaar bent en sterker wilt worden voor wedstrijden of 70 jaar en fit en mobiel wilt blijven. We helpen je graag met doelgericht en gezond sporten.

Welke certificeringen heb je als trainer?

Ik heb onderstaande certificeringen voor zowel Personal trainer als CrossFit trainer.

  • ISSA certified personal trainer, Fitvak A
  • CrossFit trainer level 1

Zie voor meer details over mij, als persoon, trainer en atleet.

Kan ik een proefles bij je volgen?

Zeker. Je kunt gratis een proefles volgen. Ik kan me voorstellen dat je gevoel wilt krijgen bij de trainingen. In Rotterdam personal training uitproberen? Graag maak ik een afspraak met je voor een gratis les, zodat we kunnen bepalen of er een match is. Tot snel!

Hoe onderscheid jij je als trainer?

Mijn aanpak is onderscheidend. Als trainer hanteer ik een holistische aanpak. Alleen als de samenhang tussen de verschillende onderdelen klopt haal je de beste resultaten. Het betreft de onderdelen; fysieke training, mindset, voeding, mobiliteit en spiritualiteit. Door mijn holistische aanpak heb ik als trainer al vele mensen mogen helpen hun doelen te behalen.

Bovendien train ik tijdens mijn lessen veel op techniek. Met de juiste uitvoering word je sterker en voorkom je blessures. Met de juiste techniek wordt sporten nog leuker.

Jij kunt je trainingen volgen op 2 toplocaties; namelijk CrossFit Hofplein en CrossFit Hofplein district Rotterdam airport.

Naast dat ik trainer ben, ben ik zelf ook nog atleet. Practice what you preach! Daar sta ik voor.

Kan ik ook personal training krijgen om af te vallen?

Zeker!

Afvallen klinkt soms makkelijk, maar de praktijk is dat het lastig genoeg is. Er is een structurele aanpassing nodig in je leven om blijvend af te vallen.

Middels een holistische aanpak met onder andere; fysieke training, een persoonlijk voedingsadvies helpen we je graag met het behalen van je doelen.

 

Vanuit welke wijken ben je goed bereikbaar?

Op dit moment kun je training in de omgeving van Scheveningen. Er komen verschillende mensen uit verschillende wijken bij mij personal training volgen. Het is denk aan jezelf om te bepalen wat je wilt. Wil je groeien of wil je blijven doen zoals het nu gaat?