Mijn verhaal naar CrossFit Trainer

Gestart vanuit de ambitie “om mensen te helpen met sport” uitgegroeid tot een CrossFit trainer met grote passie. Een visie dat je de beste van jezelf wordt middels een holistische aanpak. Bewegen, eten, rusten en tot jezelf en de natuur komen.

Tim Buining

Tim Buining

CrossFit trainer in Rotterdam

WIE IS TIM

Mijn zelfontdekkings zoektocht begon echt toen ik als 17 jarige naar het buitenland vertrok. Deze reis begon in Schotland, en eindigde op mijn 23e in Frankrijk. Tussendoor heb ik ook nog 1 jaar in Nieuw-Zeeland gewoond en gewerkt. En ook 2 maanden getraind bij een kickboks trainingskamp in Thailand. 

Ik eindigde in het Franse Vreemdelingenlegioen waar ik 1 jaar in dienst ben geweest als infanterist in Nimes. Ik voelde heel sterk een roeping om mensen te helpen, zelf een actief leven te leven, en de beste versie van mezelf te zijn. 

Ik kon deze roeping niet helemaal tot uiting brengen in dienst, en daarom beloofde ik mezelf een sportopleiding te volgen. Ik ben dit op mijn 23e gaan doen, en ik startte op mbo niveau 2. Waar ik uiteindelijk 3 jaar lang later weg liep met niveau 3. Dit was het begin van mijn droom. Ik heb jaren lang part time gewerkt zodat ik mij kon ontwikkelen als atleet, trainer & coach. Nu leef ik mijn passie, en help ik mensen met sport. Fysiek fit zijn is vrijheid, en mentale en spirituele ontwikkeling is iets wat bij fysieke training hoort.

AMBITIE

Ik wil de beste crossfit trainer zijn die iemand kan hebben. Dat betekent voor mij ook dat ik de beste leerling wil zijn. Ik heb niet één specifieke aanpak of manier. Iedereen is anders en iedereen heeft een andere aanpak nodig. Samen vinden we de juiste weg!

VISIE

Als CrossFit atleet weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om in balans te zijn. Na een innerlijke zoektocht van jaren besef ik dat die balans alleen kan ontstaan vanuit een bewuste kijk op wie ik ben en wat ik wil. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en spiritueel. Welke trainingen kan ik het beste doen om mijn fysieke doelen te bereiken? Welke invloed hebben mijn gedachten op mijn training? Hoe kan meditatie mij helpen bewust te leven en mijn doelen te bereiken? Wat kost mij energie en wat geeft mij juist energie? Na een lange innerlijke reis heb ik ingezien dat alle factoren in mijn leven samen maken wie ik ben. Niet alleen welke atleet, maar ook welke man, welke zoon en welk mens. 

Dit maakt mij niet alleen tot een beter mens voor mezelf en mijn omgeving, maar geeft mij ook de mogelijkheid om anderen te stimuleren hetzelfde te doen. Ik heb mijn holistische aanpak in kaart gebracht, en nu wil ik jou de weg laten zien. 

Met mij werk je aan jezelf. Op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Op jouw tempo, met jouw doelen, onder professionele begeleiding en met een positieve insteek. Het is tijd om de beste versie van jezelf te worden. 

Als crossfit trainer help ik jou richting te zoeken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen brengen we in kaart wat jij wilt bereiken en hoe je dat het beste kunt doen. Ik houd je verantwoordelijk voor de doelen die je stelt en stimuleer je het beste uit jezelf te halen. Dat doe ik met positieve en motiverende steun, waardoor jij de innerlijke kracht gaat voelen om zelf grote stappen te maken. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doelen gaat bereiken!

Change your thoughts, and you’ll change your world…

Ik wil de beste versie van mijzelf zijn!

CrossFit trainer Tim Buining

Jouw Crossfit trainer in rotterdam 

HELP IK, is de start voor ons, jouw doelen mijn drijfveer, dan ben jij bij BODYMINDFITNESS22.

Tim is gecertificeerd coach, personal trainer (ISSA certified personal trainer, Fitvak A) en CrossFit trainer in Rotterdam (lvl 1 CF trainer, Crossfit programming).

Middels specifiek op jou afgestemde trainingen helpen we je met; fitter, sterker, gezonder, stabieler en blijer worden. Jij als persoon in jouw context is de start voor onze personal trainers. Of je al fit bent, herstellende bent of dient af te vallen. Jouw doelen zijn onze drijfveer.

Pull ups

Top locaties

De Beste crossfit trainer in Rotterdam

Holistische aanpak bij personal training

Holitische aanpak

Crossfit techniek training pull-ups

Techniek

Top Crossfit locaties

Top locaties

Ben je op zoek naar een CrossFit trainer in Rotterdam die middels een holistische aanpak met jou tot de beste prestaties komt? Naar de samenhang tussen training, voeding, rust, spiritueel? Wil je door de technisch juiste uitvoering en het trainen op top locaties het beste resultaat behalen? Kom trainen bij de beste CrossFit trainer van Rotterdam. BODYMINDFITNESS22.

Crossfit trainer bij mij in de buurt in Rotterdam

Alle trainingen van CrossFit trainer Tim Buining worden gegeven op de volgende locaties in Rotterdam:

  • Crossfit Hofplein = Crossfit Rotterdam Noord
  • Crossfit Hofplein district Rotterdam airport = Crossfit Schiebroek

Kosten crossfit training

De Crossfit Training bij jou in de buurt van CrossFit trainer Tim uit Rotterdam kun je individueel of met een buddy volgen. Wanneer je de trainingen met een buddy volgt kan je de kosten delen. Klik op de onderstaande button om de verschillende CrossFit trainingen en de bijbehorende kosten te zien en wellicht al jou eerste training te kopen.

Training foto’s

Practise what you preach!
Zie onderstaande foto’s van de CrossFit trainer Tim die zelf aan het trainen is of training geeft.

personal trainer tim hangt in de ringen in rotterdam
man springt touwtje tijdens crossfit training in rotterdam
crossfit trainer geeft aanwijzigingen aan zijn leerlingen
Een goede personal trainer met oprechte aandacht voor jou als persoon
Trainingen Bodymindfitness22
tim buining crossfit trainer
man mediteert tijdens crossfit vakantie georganiseerd vanuit rotterdam