Home » Blog » Vraag en antwoord » Wat kost een personal trainer?

Personal trainers in Nederland hanteren allemaal verschillende kosten. Deze kosten hangen onder andere van onderstaande verschillende factoren af:

  1. ErvaringGediplomeerde personal trainers met veel ervaring hanteren een hogere prijs dan trainers die niet gediplomeerd zijn.
  2. Locatie – De locatie weegt ook mee in de prijsbepaling van een personal trainer.
  3. Inhoud trainingen –  De inhoud van de trainingen zijn ook van invloed op de prijs. Wordt er bijvoorbeeld tijdens de training alleen met gewichten gewerkt, of worden er naast de trainingen ook voeding en leefstijl advies gegeven?
  4. Frequentie – Tot slot hangt de prijs natuurlijk ook af van hoe vaak in de week de sessies worden afgenomen.

Personal trainer Tim Buining van BODYMINDFITNESS22 is een gecertificeerd coach, personal trainer (ISSA certified personal trainer, Fitvak A) en CrossFit trainer level 1 in Rotterdam (CrossFit programming).

Je kunt bij Tim op twee top locaties personal training volgen, namelijk; CrossFit Hofplein en CrossFit Hofplein District Rotterdam Airport.

De trainingen van Tim zijn er op gericht om jouw doel te behalen middels een holistische aanpak. Tijdens de trainingen van Tim ervaar je zijn totaal aanpak. De samenhang tussen; training, voeding, rust, mobiliteit en spiritualiteit. Zo kom je tot het beste resultaat.

De training van Tim kun je 1 tot 3 keer in de week individueel of met een buddy volgen. De kosten per maand zijn:

  • 1x per week – €250
  • 2x per week – €400
  • 3x per week – €550

Bekijk de informatie en boek je eerste personal training!

Lees ook; Wat doet een personal trainer?