Home » Blog » Skills » Efficiënt touwklimmen met professionele les | Les touwklimmen bij Tim

Leer de juiste techniek en ontwikkel de specifieke kracht om lang te kunnen klimmen en je concurrentie voor te blijven.  Les touwklimmen bij BODYMINDFITNESS22

De KANJERS van het touwklimmen zijn toch wel de mensen die aan survival runs doen.

Tim heeft ervaring  met survivalruns en leert je middels personal training – rope climb, de beste techniek en ontwikkelt je specifieke kracht. Voor ieder niveau, dus vanaf aan het touw hangen tot meerdere herhalingen  achter elkaar omhoog klimmen in een totaal training.

Touwklimmen vereist specifieke TECHNIEK en KRACHT. 

Beide aspecten komen aan bod bij de lessen.

Door les te nemen in touwklimmen:

  • Heb je je leven lang plezier van touwklimmen
  • Houd je touwklimmen lang vol
  • Kun je na het touwklimmen nog door met ander oefeningen
  • Blijf je je concurrentie voor.

Inhoud les touwklimmen

Voor wat betreft de techniek leer je touwklimmen met de schippersslag. Met deze techniek klim je meer vanuit je benen en kun je touwklimmen langer volhouden. 

Hierdoor ben je niet helemaal “afgedraaid” als je hebt touw geklommen.

Tijdens de les werk je ook aan je specifieke kracht. Touwklimmen doe je zoveel mogelijk vanuit je benen, dus die gaan we sterker maken. Bovendien heb je kracht nodig in je onderarmen en schouders. Ook daar gaan we mee aan de slag.

Tim is een holistische personal trainer. Techniek en kracht komen zeker aan bod bij de les in touwklimmen. Om voor jou het beste resultaat te behalen neem Tim ook andere aspecten mee waar gewenst. Denk aan; mentaliteit, mobiliteit en voeding.

Heb je vragen of aanvullende opmerkingen? Wil je samen oefenen? Mail me.