Home » Blog » Mind » Hoe werkt mindfulness training?

Je bereikt je doelen sneller en duurzamer door training van lichaam en geest. Lees hier: hoe werkt mindfullness training?

Bij mij ben je niet alleen je doel, en is de aanpak breder dan alleen de training

Ga naar personal trainer Rotterdam met een Mindful aanpak als je direct wilt starten.

Je doelen bereiken

Samen kijken we naar wat jij wilt bereiken, maar ook naar wat de blokkades zijn die je ervan weerhouden je doel te bereiken.

Om zo andere patronen aan te leren, die je ondersteunen in je proces. Zo pakken we wekelijks een focus punt, om stap voor stap jezelf nieuwe gewoontes aan te leren die jou verder helpen.

En omdat we het in kleine stapjes doen, is het niet teveel voor je. Door onze wekelijkse contact momenten evalueren we je progressie en ook waar je tegenaan loopt. 

Zo heb je met mij als personal trainer altijd iemand die je verantwoordelijk houdt voor je gestelde doel.

Jouw mindset in kaart

Ook brengen we jouw mindset in kaart, je huidige keuzes op het gebied van voeding en ontspanning. Zodat je empowered wordt met inzicht in keuzes die je nu maakt, en wat je zou kunnen veranderen ten goede van je welzijn. 

Je mindset kan op dit moment een blokkade zijn, overtuigingen kunnen je tegenhouden. Maar je hebt de kracht om deze te veranderen.  Ook kun je worden gestuurd op voeding, om nu echt zeker te weten wat nu de juiste keuzes voor jou zijn. 

Als iemand die inspanning levert, of dit nu mentaal of fysiek is. Is het belangrijk om ook wat terug te geven aan jezelf. Samen brengen we ook jouw gewoontes in kaart op het gebied van ontspanning. 

Ik faciliteer je groei als mens, fysiek & mentaal.

Wil jij een strijder mindset belichamen? 

Get started