Home » Blog » Ervaringen » Personal trainer ervaringen | Reviews van klanten

Review van Esther:

“Hele fijne personal trainer doordat hij alles in 1 is: hij verzorgt leuke, uitdagende en afwisselende work-outs, geeft voedings-en leefstijltips en helpt je ook met je mentale gezondheid, door goed naar je te luisteren en eerlijke en ‘to the point’ feedback te geven. Ik ben niet alleen fysiek (qua spiermassa 🙂 gegroeid, maar leer ook op mentaal vlak van Tim. Echt een cadeau voor jezelf om personal training bij Tim te volgen!”

Review van Charley:

Ik ben zo’n twee maanden geleden begonnen met personal training bij Tim en kan zeggen dat dit elke keer een feestje is. Mijn doel was om fitter te worden en lekkerder in mijn vel te zetten na langdurig thuis te hebben gezeten door een operatie en oververmoeidheid. En ik kan zeggen dat ik nu al flink progressie merk! Zowel fysiek als mentaal.
Tim kijkt verder dan hoe je er lichamelijk voor staat maar leert ook dat je mentale gezondheid enorm belangrijk is en geeft hier tips voor mee. Elke training is afwisselend, leuk en onwijs professioneel. Hij helpt je op een niet ‘pusherige’ manier je eigen kunnen en grenzen op te zoeken en het beste uit jezelf te halen. Zo is mijn zelfbeeld in korte tijd echt veranderd en kijk ik uit naar wat ik nog meer mag gaan leren.
Een absolute aanrader! Bedankt voor alles tot nu toe.