Home » Blog » Afvallen » Beweegplan afvallen | Creëer jouw toekomstvisie op wie je wilt zijn

Blijvend afvallen is geen “walk in the park”. Oude patronen dien je lost te laten. Lees hier hoe je met een beweegplan afvallen de weg inslaat naar blijvend afvallen.

Wil je professionele begeleiding bij het opstellen van begeleiden bij je beweegplan, zie dan personal training afvallen

Een reden waarom iemand bij mij aanklopt voor personal training, is vaak om gewicht te verliezen. Dit betekent voor veel mensen van bijvoorbeeld 105kg, naar 99kg op de weegschaal. In eerste opzicht gaat het hier om 6kg. Maar wat ik zie, is ook het loslaten van oude patronen. Die 6kg kan je zo kwijt zijn, maar als je bepaalde patronen en copings mechanisme die je daar hebben gebracht niet hebt losgelaten en veranderd. Dan ben je zo weer terug.

JoJo effect

Steady afvallen

Ik help mensen duurzaam af te vallen, voor de een betekent dit steady per maand 2kg afvallen. Voor de ander is dit er achter komen, dat ze tevreden zijn met hun lijf, en stoppen met een strijd te voeren tegen zichzelf. De reden om te sporten veranderd voor deze mensen van moeten om af te vallen, naar willen om fit te blijvenOm meer te kunnen genieten, pijnvrij, in een lekker fit lijf. 

Wil jij verandering dan vraagt dit je aandacht en inzet, maar als jij dat zaadje blijft voeden. Dan zul je zien dat aan het einde van het seizoen iets moois op komt bloeien. Dat wat bloeit, is jouw toekomst visie, wie wil je zijn? En dat plaatje maken we ook helder, door een doel te stellen en dit aan te vullen met een visionboard.

Aanpak

In samenwerking met een voedingsadviseur, maken wij een persoonlijk voeding & beweegplan. Die jou op het juiste pad zet om duurzaam af te vallen, zelfzekerheid te kweken en je weer energiek voelen. 

Dit kun je doen door 1 – 3x per week personal training te volgen, en daarnaast plannen wij samen in wat voor dagelijkse beweegmomenten haalbaar zijn voor jou. Om zo een gezonde lifestyle op te zetten wat bij jou past

Je werkt samen met Denise aan een gezonde relatie met eten, en wij informeren je met wetenschappelijk bewezen feiten zodat je de juiste kennis hebt om jezelf te voorzien van gezonde keuzes op het gebied van voeding. 

Met deze totaal aanpak ben je na een traject van 3-6 maanden empowered met kennis en kunde, om zelf je weg te vervolgen

Onze weg is duurzaam afvallen.